O Dvije fotelje

Zašto "Dvije fotelje" ?

Dvije fotelje predstavljaju temelj savjetovanja i psihoterapije - odnos između klijenta i terapeuta.

Taj odnos povjerenja, empatije i podrške simbolizira potpuno prihvaćanje bez osuda koje kroz rad s terapeutom učimo primijeniti sami na sebe.

Fotelje predstavljaju i tehniku prazne stolice kojom se može doći u doticaj s raznim emocijama i neriješenim situacijama iz prošlosti, sadašnjosti, a i onima koje nas brinu u budućnosti.

Misija i vizija

Dvije fotelje predstavljaju centar u kojemu je kroz razgovor, kreativnost i razne vježbe - fokus na izgradnji samopoštovanja i pozitivne slike o sebi.  

Glavna zadaća i cilj je osnažiti svakog pojedinca u smjeru upoznavanja sebe i poboljšanja slike o sebi, samopoštovanja i samopouzdanja.

  Na stranici je napisano cijelo poglavlje u samopoštovanju te su dane različite vježbe za povećanje samopoštovanja, koje Vam mogu pomoći u svakodnevnom životu.

Također, fokus je i na postizanju većeg zadovoljstva u raznim aspektima života na kojima je osoba spremna i voljna raditi. To  mogu biti: partnerski, prijateljski, obiteljski i poslovni odnosi, karijera, sport te razni drugi aspekti koji su u svom temelju povezani sa slikom o sebi.


Osim psihoterapije, "Dvije fotelje" su usmjerene i na organizaciju edukacija za privatne i službene osobe iz područja psihologije i psihoterapije, s ciljem dijeljenja znanja i informacija iz svijeta psihologije za sretniji i jednostavniji život!

"Dvije fotelje" razbijaju stigmu povezanu sa psihoterapijom i donose podršku i priliku za "samo razgovor" između dvije osobe u dvije (jako udobne) fotelje. 

Profili na društvenim mrežama pružaju savjete i informacije za sretniji život.


U Dvije fotelje radi nekoliko stručnjaka za mentalno zdravlje koji se u svojem rade bave tehnikama integrativne geštalt terapije, kognitivno-bihevioralne terapije i logoterapije. 


Vrste savjetovanja koje radimo su individualno savjetovanje, partnersko/bračno savjetovanje i grupno savjetovanje te organiziramo radionice i psihoedukacije.